Novinky v programu SlimOffice 6.1 (build 13991 - 14027)

15.2.2024: Aktualizace SlimOffice 6.1 (13991 - 14027)

Upozornění: Aktualizaci SlimOffice 6.1 (14027) je možné spustit na verzi SlimOffice 6.1 (13650) a vyšší.

Prodej

  • Katalogy - Řady faktur vydaných, Řady zálohových listů vydaných, Řady prodejek, Řady ostatních pohledávek - rozšíření vzorců v položkách: Šablona pro tvorbu evidenčního čísla a Šablona pro tvorbu variabilního symbolu. Nově je možnost ve vzorci uvést pouze text nebo název sloupce (rada nebo cislo) v hranatých závorkách bez jakýchkoliv dalších parametrů. Nebo je možné využít nastavení se 4 parametry, kde jako první parametr je možné uvést cokoliv nejenom parametry: rada nebo cislo. (Podrobnou nápovědu k tvorbě vzorce je možné vyvolat přímo z formuláře řady dokladu).

Nákup

  • Katalogy - Řady faktur došlých, Řady zálohových listů došlých, Řady ostatních závazků - rozšíření vzorců v položkách: Šablona pro tvorbu evidenčního čísla a Šablona pro tvorbu variabilního symbolu. Nově je možnost ve vzorci uvést pouze text nebo název sloupce (rada nebo cislo) v hranatých závorkách bez jakýchkoliv dalších parametrů. Nebo je možné využít nastavení se 4 parametry, kde jako první parametr je možné uvést cokoliv nejenom parametry: rada nebo cislo. (Podrobnou nápovědu k tvorbě vzorce je možné vyvolat přímo z formuláře řady dokladu).

Daně

  • DPH - Kontrolní hlášení - Export do Moje daně - změna struktury XML souboru pro rok 2024.

Mzdy

  • Katalog zaměstnanců - tisková sestava MzKz/012 - Potvrzení zaměstnavatele pro účely posouzení nároku na podporu v nezaměstnanosti - aktualizace vzoru tiskopisu s platností od 1.2.2024.
  • Katalog zaměstnanců - Dávky NP - v případě pořízení Pracovní neschopnosti/nemocenské, kdy je zaškrtnut příznak Editovat, tak při pokračování této dávky v dalším měsíci je doplněna hláška "Předchozí dávka NP byla editována. Zkontrolujte prosím výpočet dnů, hodin a částek a případně proveďte ruční úpravu.
  • Uzávěrkové operace - Uzávěrka měsíce - zrychlení procesu.

 Obecné

  • Přílohy - rozšíření položky pro název souboru z 200 znaků na 500 znaků.